Доставка и плащане

       Какво трябва да знаете?

       

        Доставка и плащане

        1. Доставка

    Доставката се осъществява чрез куриерска фирма. Срокът е 24 часа (1 работен ден) за доставка в страната, ако заявката е подадена до 16:00ч. и стоката е обозначена като "налична" Когато стоката е обозначена "с поръчка" срокът на доставка е 3 (три) работни дни. Освен стоката, която сте поръчали в окомплектовката се включват фактура и гаранционна карта. При забавяне или проблем с поръчката ще се свържем с вас в максимално кратък срок, за да Ви информираме.

       За да направите поръчка вие трябва да попълните коректно страницата с вашата поръчка. Търговецът приел вашата поръчка ще се свърже с вас за потвърждение или консултация и ще ви информира за движението и до вас. Стоката тръгва само след изрично устно потвърждение освен това във формата за зявка. Клиентът може да проследи своята пратка от момента на тръгването и от офиса  чрез номера на товарителницата, който може да получи от търговеца приел поръчката.
    
         2. Плащане
       

    Можете да заплатите желаните от Вас стоки по следните начини:

  • Чрез наложен платеж, когато куриерът достави стоката на посочения адрес.
  • Плащане чрез международната система за разплащане PayPal.
  • Чрез банков превод по сметката на АйТи Сервиз ЕООД - Уникредит Булбанк
    IBAN BGN: BG41UNCR70001501526061
    BIC: UNCRBGSF
  • На лизинг чрез Ти Би Ай Кредит в наш магазин.

Цената на доставката при покупки над 200 лв е БЕЗПЛАТНА , при покупки под тази стойност е  5 лв + 1% наложен платеж при кешови плащания!

Всички цени са крайни с включен ДДС.

Мобилни телефони

Преносими компютри